Eee!? Our room into three rooms?

april 29, 2010 kl. 6:25 e m | Publicerat i Uncategorized | 3 kommentarer

Vår crazy hyresvärd* klev in i vårt rum idag och berättade att vårt rum ska förvandlas till tre rum om en månad. Eh, say what?! Och att vi skulle få ett varsitt rum med samma hyra. Är detta sant?!

Nu undrar jag hur han har tänkt att det ska vara fysiskt möjligt att få plats med sängar och så i de små rummen… Och kommer det verkligen fixas om en månad (senast han skulle fixa något tog det sex månader...)? Och vart ska vi bo under tiden rummen fixas?
Fast egentligen vill jag veta hur hyresvärden tänker. Och hur det ser ut inuti hans hjärna…

*crazy hyresvärd = en japan som de flesta i huset anser vara med i yakuzan. Han älskar England men speciellt Frankrike och huset vi bor i är fullspäckat med filmaffischer, modeaffischer och kändisbilder från 1950-talet, möbler importerade från Englad (!), trädgården har en enorm järnport med tillhörande stängsel á la Paris, i lobbyn står det kristallglas och vinflaskor från Frankrike. Han stammar och talar helst på engelska. Ofta yrar han också och ändrade sig flera gånger var de turkiska mattorna mattorna skulle vara, blir gärna sur över hans undersåtar (tre japaner, varav två gamlingar) som brukar förstöra marmorgolvet som ligger i hallen som är importerat från Italien. Han har en enorm hund som heter Mamoru (skydda) som har bitit en koreanska i huset som fick stelkramp (!) och har enorma separationsångestattacker på fjärde våningen.

Första gången vi träffade honom var när vi skulle skriva på något slags ”kontrakt”; vi blev bjudna på irish coffee inne på det skumma kontoret som egentligen såg ut som ett enormt växthus. Vi bestämde oss för att en av oss inte skulle dricka för att denna person skulle rädda oss från den mycket möjliga förgiftningen vi alla misstänkte det verkade handla om… seriöst!

Annonser

3 kommentarer »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. Offshore web hosting retains your knowledge confidential, magic formula and safe. Along with these advantages, it provides you an global identity and protection, which are generally preferred by the clientele. Kreider

  2. […] Articles: revenge   bo pelini   Mayweather   meteor shower tonight   Tim Hudson […]

  3. website

    Eee!? Our room into three rooms? | Japan


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


Entries och kommentarer feeds.

%d bloggare gillar detta: